Plan dEau 001

Omgeving

Wandelen begint op de camping. Er zijn verschillende wandelroutes uitgezet, die u vanaf de camping kunt starten. Vraag in de bar naar de beschrijvingen met plattegrond. Neem ook een kijkje op de volgende wandelwebsite voor wandelingen in onze omgeving.

Geniet op de fiets of mountainbike van het glooiende landschap (lees Zuid-Limburg) aan de hand van de door ons uitgezette routes of op eigen kompas. Een redelijke conditie is wel vereist.

Een prachtige zwemplas met zandstrand ligt op loopafstand van de camping (800 meter). De waterkwaliteit wordt regelmatig gecontroleerd en is al jaren zeer goed. In juli en augustus is er een badmeester en een kiosk, waar u een ijsje en drankje kunt kopen; ideaal voor klein en groot.

 

 vissers

Naast de zwemplas ligt een vijver voor de visliefhebber met een mooi uitzicht over de omgeving. Hier kunt u in alle rust een hengeltje uitwerpen. De zwemplas en het viswater zijn goed te bereiken met de auto. Bij het water staan picknicktafels en banken.

Hier ligt ook de tennisbaan om een balletje te slaan.

Camping des Alouettes tennis

In het dorp Cognac-la-Forêt op 1 kilometer van onze ingang kunt u terecht voor een boodschap bij de lokale buurtsuper. Ook vindt u er een bakker, bar-tabac, café, restaurant, een winkeltje met sieraden en een garage met benzinepomp. Verder is er een dokter, een tandarts en een apotheek.

De grotere supermarkten zoals SuperU, HyperU, Lidl en E.leClerc zijn in Aixe-sur-Vienne (12 km) en Saint Junien (15 km).

Camping des Alouettes Cognac-la-Forêt proche de Limoges

Camping des Alouettes Camping Qualite

© Camping des Alouettes - 1, Les Alouettes - 87310 Cognac-la-Forêt - France - +33 (0)5 55 03 26 93 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Webdesign - Sitemap - Weblinks

Ouverture / Open 01/04 - 30/09 - - - Horaires accueil / Reception hours 9h - 21h